Tolnai Kert

Falu a városban, 11 ezer négyzetméteren

Pécs családi házas közösségi lakóparkja erdő szélén, patak partján a belvárostól pár percnyire található.

Azonnal megtértülő befektetés

A 2022 év végére elkészülő lakópark otthonait most 5%-os áfával vásárolhatja meg, mellyel több millió forintot spórolhat. A ház kifizetési ütemezése 5 részletben, készültség arányosan történik.

Biztonságos és környezettudatos energetikai kialakítás

A Tolnak Kert otthonai hőtechnikailag megfelelnek a mai kor követelményeinek. Mindezt többek között a rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer a SIP technológia alkalmazásával érjük el, amivel kiváló statikai és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező hőhídmentes épületeket kapunk. Minden lakáshoz nap elem lesz telepítve, amik által az elektromos fűtés és áramköltség akár nulla is lehet. A lakóparkba fizikailag elzárt, privát magánút vezet.

Tökéletes harmónia privát és közös között

A zöldövezeti lakópark tökéletes érzékkel játszik a privátszféra és a közösségi terek határaival. Az épületek kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a tervezők arra, hogy a családok zavartalanul éljék mindennapjaikat.

A “jövő otthona”, ahol az életre szóló élmények születnek

A Tolnai Kert a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet közvetlen közelében, a dinamikusan fejlődő ürögi városrészben helyezkedik el. A zöldövezetes lakópark autóval a belvárostól alig 10 percre, az uránvárosi autóbusz-állomástól 3, a pécsi szupermarketektől 5 percre található. A könnyebb mindennapokat a közvetlen közelben levő óvodák, iskolák biztosítják: csupán 3 perc innen az Istenkúti Óvoda, valamint a Mandulafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

A Tolnai Kertben 6 különálló családi házból és 4 ikerházból áll a 14 modern otthon. Valamennyi lakás átgondolt elosztású, tágas és világos terekkel rendelkezik. A korszerű, rendkívül stabil, környezetbarát és népszerű SIP (Structured Insulated Panel)etechnológiával épülő házak, a kiváló hőszigetelő- és statikai tulajdonságaik miatt igen gazdaságosan üzemeltethetők. A tökéletes hőszigetelés miatt hőhídmentes és a száraz építés során nem kerül nedvesség az épületbe, nem lesz penészedés. A letisztult, modern minimalizmus jegyében alakítottuk ki az élettereket. A burkolatok magas minőségű járólapok, parketták, és csempék, amelyeket a saját ízlése szerint válogathat.

A meghatározott műszaki paraméterek keretein belül igényei szerint a szanitereket is kiválaszthatja otthonához!

Készen áll új otthonára?

Ha Ön is úgy érzi, a Tolnai Kert következő lakója lesz, ne habozzon, keresse meg házát és foglalja le még ma.
+36 30 947 8323
info@tolnaikert.hu