Tolnai Kert

Falu a városban, 11 ezer négyzetméteren

Exkluzív, zöldenergiás, újépítésű otthonok az erdő széli patak partján, a belváros szívétől pár percre. Pécs első családi házas közösségi lakóparkja nemcsak kifogástalan hosszú távú befektetés, de a tökéletes zöld otthon is egyben, mellyel nem kell kompromisszumokat kötnie. 

Azonnal megtértülő befektetés

A 2020 végére befejezett lakópark otthonait 2019 év végéig 5%-os áfával vásárolhatja meg, mellyel több millió forintot spórolhat. A ház kifizetési ütemezése 5 részletben történik, az első ütemben a telek kerül megvételre. 

Biztonságos és környezettudatos energetikai kialakítás

A Tolnak Kert otthonai hőtechnikailag A++ kategóriába sorolandóak. A zöldenergiát naperőmű biztosítja. A leghatékonyabb hőmegtartást a minőségi hőszigetelés biztosítja az épületek homlokzatán. Az ökonomikus és helytakarékos fűtéstechnológia alapján, teljes lefedettséggel padlófűtés szolgálja a lakók kényelmét a házakban. A lakóparkba fizikailag elzárt, privát magánút vezet, ezen túl a házban riasztó-, és kamera rendszer felügyeli a biztonságot. 

Tökéletes harmónia privát és közös között

A zöldövezeti lakópark tökéletes érzékkel játszik a privátszféra és a közösségi terek határaival. Az épületek kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a tervezők arra, hogy a családok bár egymástól pár méterre, mégis zavartalanul éljék mindennapjaikat.

Otthon, ahol az életre szóló élmények születnek

A Tolnai Kert a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet közvetlen közelében, a dinamikusan fejlődő ürögi városrészben helyezkedik el. A zöldövezetes lakópark autóval a belvárostól alig 10 percre, az uránvárosi autóbusz-állomástól 3, a pécsi szupermarketektől 5 percre található. A könnyebb mindennapokat a közvetlen közelben levő óvodák, iskolák biztosítják: csupán 3 perc innen az Istenkúti Óvoda, valamint a Mandulafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. 

A Tolnai Kertben 6 különálló családi házból, és 4 ikerházból tevődik össze a 14 modern otthon. Valamennyi ház átgondolt elosztású, tágas és világos terekkel rendelkezik. A letisztult, modern minimalizmus jegyében alakítottuk ki az élettereket, így a burkolatok magas minőségű járólapok, parketták, és csempék, amelyeket a saját ízlése szerint variálhat.

A meghatározott műszaki paraméterek keretein belül igényei szerint a szanitereket is kiválaszthatja otthonához!

Készen áll új otthonára?

Ha Ön is úgy érzi, a Tolnai Kert következő lakója lesz, ne habozzon, keresse meg házát és foglalja le még ma.

+36 70 388 7832

info@tolnaikert.hu