C6 – Ikerház

62.500.000 Ft • 91,41 m2 • 3 hálószoba • 1 fürdő
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Ez a típusú ház családok, barátok együttélésére is kiváló. A ház mind a két fele ugyanúgy került kialakításra. A földszinten közösségi terek találhatók, az emeleten pedig 3 szoba, gardrób és fürdőszoba. 

A korszerű, környezetbarát és népszerű SIP (Structured Insulated Panel)etechnológiával épülő házak, a kiváló hőszigetelő- és statikai tulajdonságaik miatt nagyon gazdaságosan üzemeltethetőek. A tökéletes hőszigetelés miatt hőhídmentesek a szerkezetek és a száraz építés során nem marad nedvesség az épületben. Minden házra napelem kerül, amely igen kedvező elektromos “zöld” energiát biztosít. A szellőzést hővisszanyerős szellőzőrendszer szabályozza. A NOBO Fjord elektromos fűtőpanelek a NOBO ECO HUB központi egységgel akár telefonról is szabályozhatóak. A zárt lakóparkba elektromos kapun keresztül lehet csak bejutni. A döntés az Ön kezében….

+36 30 947 8323

info@tolnaikert.hu

Megújuló energia

Minden lakáshoz napelem biztosítja az elektromos energiát, akár nullára csökkentve az áramszámlát.

Minőségi hőszigetelés

A SIP építési rendszer önmagában is kiválő hőszigetelő, de az új hőtechnikai előírások miatt már a jövőnek építve 10 cm EPS plusz külső hőszigetelést is kap az épület.

Fűtés

NOBO Fjord típusú fűtőpanelek a hőigénynek megfelelő méretben NOBO NCU 2R rádiós vezérlésű termosztáttal ellátva, melyek a NOBO Eco Hub központi egységgel szabályozhatók és programozhatók.

Minőségi burkolat

A burkolatok magas minőségű járólapok, parketták, és csempék, amelyeket a vevő saját ízlése szerint is kiválaszthat.

Műszaki tartalom

 

Alapozás pontalap vb. gerendaráccsal, statikai terv szerint
Főfalak

Az épület határoló szerkezetei, teherhordó SIP főfal szendvicspanel elemekkel készülnek, hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú homlokzati hőszigeteléssel.

Válaszfalak SIP válaszfalelem
Födémek SIP ragasztott fatartók között hőszigetelés, gipszkarton álmennyezet. Rétegrend a kiviteli terv szerint.
Padló és falburkolatok

Laminált padlóburkolat, és kerámialap burkolat, erkélyen fagyálló kivitelben. Vizes helyiségekben 2 méter magasságig kerámialap burkolat.

Nyílászárók Homlokzaton műanyag szerkezetű, hőszigetelt, háromrétegű üvegezéssel. Belső nyílászárók CPL fóliás beltéri ajtók, tele kivitelben.
Vízszigetelés

Csapadékvíz ellen PVC szigetelés a lapostetőn, a talajon fekvő padlóban és a pince oldalfalakon talajvíznyomás ellen PVC szigetelőlemez, drain védelemmel. Vizes helyiségben kenhető műanyag szigetelés kerámialap burkolat alatt.

Terasz és erkély SIP ragasztott fatartó, illetve melegen hengerelt I acél. Rétegrend a kiviteli terv szerint. A padozat térkő, WPC és mázas kerámia burkolatú. Erkélykorlát horganyzott acélszerkezet. Pergola kialakítás fa szerkezettel. Fa térelválasztó felületkezelve.
Tetőszerkezet, tetőfedés

SIP 27 cm hőszigetelt tetőszerkezet, Creaton kerámia cserépfedéssel terv szerinti rétegrenddel.

Épületgépészet

A melegvizet fürdőhelyiségenként elhelyezett Ariston Velis Evo 100 típusú bojler, illetve mosogató alá szerelhető Ariston Andris RS 15/3 EU típusú bojler biztosítja a konyhában.

Napelem rendszer:
Minden egyes épülethez egy 4 kW teljesítményű naperőmű kerül kiépítésre. A rendszer védelmi berendezésekkel ellátott, úgy, mint tűz és villámvédelmi biztonsági kapcsolók. Napelemek Canadian Solar 440 w mono, inverter: Solax X1 Kiemelt minőségű termékek.

Hőleadók:
NOBO Fjord típusú fűtőpanelek a hőigénynek megfelelő méretben NOBO NCU 2R rádiós vezérlésű termosztáttal ellátva, melyek a NOBO Eco Hub központi egységgel szabályozhatók és programozhatók.

Hívjon most! +36 30 947 8323

Érdekli ez a ház? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

6 + 13 =

További, részletes műszaki tartalom miatt keressen minket a megadott elérhetőségeken!

Az értékesítés során bármely kiadványban, honlapon, marketing anyagban, hirdetésben, vagy egyéb dokumentumban szereplő látványtervek, képek és illusztrációk kizárólag inspirációs céllal készültek, azok nem képezik a vételárban foglalt műszaki tartalomtalom részét, ahogyan az alaprajzokon szereplő bútorok sem. A lakás (vételárában foglalt) műszaki felszereltségét a műszaki leírás tartalmazza. A belsőépítészek által tervezett kialakítás egyénileg kivitelezhető átadás után, a választott belsőépítésszel történő egyedi megállapodás alapján. A változtatás jogát fenntartjuk.